Rigtersbleek blijft hekkensluiter na nieuwe nederlaag

Geplaatst op 15 november 2015 door   ·   Geen reacties

200 15-05-31 Rigtersbleek - AFC Arnhem (1-2) - Hoa (171)ENSCHEDE – Rigtersbleek heeft het belangrijke thuisduel met concurrent Dieze West verloren. De hekkensluiter van de Hoofdklasse C liep tegen de provinciegenoot tegen een 1-0 nederlaag aan.

Dieze West verzamelde tot zondagmiddag slechts drie punten meer dan de ploeg van John Gielink (foto) en dus lagen er kansen voor de thuisploeg. Na de kansloze 4-0 nederlaag bij streekgenoot Quick’20 vorige week waren de Enschedeërs uit op revanche, dat lukte echter niet. Tien minuten na rust kwamen de bezoekers op voorsprong en Rigtersbleek was niet bij machte om de achterstand goed te maken.

Door het verlies blijft Rigtersbleek de dragen van de rode lantaarn. Samen met Alcides pakte het slechts vier punten.

Rigtersbleek – Dieze West 0-1 (0-0)
Scoreverloop: 54. Shimeri 0-1