Dinsdag 16 april 2024

Rigtersbleek geeft op de valreep zege uit handen

Geplaatst op 4 oktober 2015 door   ·   Geen reacties

200 15-05-31 Rigtersbleek - AFC Arnhem (1-2) - Hoa (171)ASSEN – Rigtersbleek is op een haar na de eerste overwinning van het seizoen misgelopen. In de uitwedstrijd bij Achilles 1894 kwam de ploeg van John Gielink vijf minuten voor tijd op een 2-1 voorsprong, maar in blessuretijd produceerde de thuisploeg alsnog de gelijkmaker.

De Bleek kwam in Assen na een half uur spelen op achterstand, toen Achilles-clubtopscorer Thomas Careman zijn ploeg op 1-0 zette. Vlak voor de thee trok Lieuwe Geesing de stand echter weer gelijk, waardoor 1-1 de ruststand was.

In de tweede helft had de thuisploeg het meeste balbezit, maar grote kansen winst het niet te creëren en vlak voor tijd leek Rigtersbleek zelfs de winst te pakken, toen Waldo Rhebergen de 2-1 liet aantekenen. In de blessuretijd was het echter wederom Careman die doel trof, waardoor de Enschedeërs minimaal een week moeten wachten op hun eerste overwinning.

Achilles 1894 – Rigtersbleek 2-2 (1-1)
Scoreverloop: 32. Careman 1-0, 45. Geesing 1-1, 86. Rhebergen 1-2, 90. Careman 2-2