Geplaatst op 11 december 2016 door   ·   Geen reacties

ALMELO – De Twentse clubs in de eerste klasse hebben met wisselend succes geacteerd dit weekend. Stevo en Rigtersbleek deelden in een onderling duel de punten. TVC’28 kon het niet bolwerken tegen Rohda Raalte, terwijl ook De Zweef en Tubantia elkaar in evenwicht hielden.

Stevo – Rigtersbleek 1-1 (1-1)
Scoreverloop: Monnikhof 0-1, R. Wigger 1-1.

Rigtersbleek kwam al na drie minuten op voorsprong. Na een aanval over links kopte Monnikhof de 0-1 binnen. In de zeventiende minuut maakte de thuisploeg gelijk. Roy Wigger krulde de bal schuin voor het doel van Rigtersbleek en net buiten de zestien over de keeper in de verre hoek. De betere mogelijkheden waren vervolgens voor Stevo, dat verzuimde op voorsprong te komen. In de laatste fase van het duel kreeg Rigtersbleek weer de overhand, maar ook de Enschedeers slaagden er niet meer in te scoren, waardoor het bij 1-1 bleef.

TVC’28 – Rohda Raalte 1-2 (0-2)
Scoreverloop:  Coelho 0-1 en 0-2, Schepers 1-2.

De eerste fase van het duel was voor TVC, maar kansen bleven lange tijd uit. Een glijpartij in de verdediging bracht Edilson Jose Coelho van Rohda Raalte halverwege de eerste helft in scoringskans. De aanvaller faalde niet en opende zo de score. Vlak voor rust scoorde Coelho opnieuw zodat de Raaltenaren met een comfortabele coorsprong gingen rusten. In de 85ste minuut zorgde Okke Schepers voor de 1-2. TVC zette aan, maar slaagde er niet meer in om op gelijke hoogte te komen.

De Zweef – Tubantia 1-1 (0-1)
Scoreverloop: Teuiten 0-1, S. Dikkers 1-1