Donderdag 18 april 2024

Rigtersbleek pakt overtuigende winst in heenwedstrijd

Geplaatst op 17 mei 2015 door   ·   Geen reacties

Bas PostmaENSCHEDE – Rigtersbeek heeft haar eerste wedstrijd in de nacompetitie overtuigend gewonnen. SVBO werd in eigen huis met 3-0 verslagen.

De thuisploeg was het gehele duel sterker dan de opponent uit Emmen en kwam na een kwartier op voorsprong via Samir van Pietersen. Bas Postma (foto), die topscorer werd van de Eerste Klasse E, maakte er vervolgens nog voor rust 2-0 van.

In de tweede helft kreeg Rigtersbleek volop mogelijkheden om de score uit te breiden, maar alleen Postma trof nog éénmaal doel en bepaalde daarmee de eindstand op 3-0.

Maandag 25 mei staat om 14.30 de return op het programma in Drenthe. De winnaar zal het in de finaleronde opnemen tegen AFC Arnhem of Hoogeveen. Het eerste duel tussen die twee ploegen eindigde in 2-0 voor de Arnhemmers.

Rigterbleek – SVBO 3-0
Scoreverloop: Van Pietersen 1-0, Postma 2-0, Postma 3-0