Rigtersbleek verliest: ‘Hebben het na rust weggegeven’

Geplaatst op 13 september 2015 door   ·   Geen reacties

2015-09-13 Rigtersbleek - Rohda Raalte 2-3 Hoa 1ENSCHEDE – Rigtersbleek heeft ook haar tweede wedstrijd in de Hoofdklasse C verloren. De thuiswedstrijd tegen Rohda Raalte ging, ondanks een 1-0 voorsprong bij rust, met 3-2 verloren. ‘Het leek alsof we de tweede helft niet scherp uit de kleedkamer kwamen,’ vond doelpuntenmaker Milan Verschoor.

Rigtersbleek begon goed aan het duel en werd in de beginfase gevaarlijk via twee afstandsschoten. Na ruim twintig minuten voetballen kwamen de Enschedeërs zelfs op voorsprong, toen Jurrie Stevens de score opende. Vlak voor rust werd er vervolgens nog een grote kans op uitbreiding van de score gemist.

Na de pauze kwamen de bezoekers uit Raalte al snel langszij door een doelpunt van Bjorn Zwikker, waarna Saba Gwedelidze (counter) en Lars van Schooten (afstandsschot) de stand nog binnen het uur naar 3-1 tilden. De aansluitingstreffer van Milan Verschoor, kort daarna, gaf de ploeg van John Gielink nog enig uitzicht op een punt, maar De Bleek wist geen echte kansen meer te creëren.

‘Op basis van de eerste helft vond ik de nederlaag niet terecht,’ vertelt Verschoor na afloop. ‘We kwamen 1-0 voor en hadden de betere kansen, maar de tweede helft lijkt het alsof we niet scherp uit de kleedkamer komen en krijgen we drie goals tegen door dom balverlies en slecht verdedigen. We hebben het na rust weggegeven.’

Rigtersbleek – Rohda Raalte 2-3 (1-0)
Scoreverloop: 23. Stevens 1-0, 47. Zwikker 1-1, 55. Gwedelidze 1-2, 58. Van Schooten 1-3, 64. Verschoor 2-3