Rigtersbleek verspeelt punten bij laagvlieger Concordia

Geplaatst op 26 maart 2015 door   ·   Geen reacties

John GielinkWEHL – Rigtersbleek heeft woensdagavond het inhaalduel met Concordie Wehl niet in winst om weten te zetten. Na een 2-0 achterstand speelde de ploeg van John Gielink (foto) met 2-2 gelijk.

Bij winst in het Gelderse Wehl zou De Bleek op de ranglijst voorbij Hoogland gaan en de tweede plek overnemen, maar na een half uur spelen op sportpark De Grindslag kreeg de Enschedese ploeg in korte tijd twee tegentreffers te verwerken. Wouter Jansen en Tim Steenbreker zetten de degradatiekandidaat op een 2-0 voorsprong. Vlak voor rust miste Koen Berendsen namens de thuisploeg zelfs een strafschop.

Na een uur spelen was het Jurrie Stevens die namens Rigtersbleek voor de aansluitingstreffer zorgde en tien minuten later volgde Mike Trap met de gelijkmaker. Winst zat er echter niet meer in en dus verzuimt de rood-witte formatie om Hoogland te passeren in de Eerste Klasse E. Het staat nu derde met 39 punten uit 19 wedstrijden.

Concordia Wehl – Rigtersbleek 2-2 (2-0)
Scoreverloop: Steenbreker 1-0, Jansen 2-0, Stevens 2-1, Trap 2-2