Rigtersbleek wacht nog op eerste punten in Hoofdklasse

Geplaatst op 27 september 2015 door   ·   Geen reacties

200 15-05-31 Rigtersbleek - AFC Arnhem (1-2) - Hoa (171)ENSCHEDE – Rigtersbleek is ook na haar vierde wedstrijd in de Hoofdklasse C nog puntloos. De thuiswedstrijd tegen RKHVV werd door de ploeg van John Gielink (foto) met 2-1 verloren.

In de eerste helft had RKHVV een licht overwicht, maar kregen beide ploegen kansen. Rigtersbleek zag een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel, maar de ruststand zou 0-0 zijn. Direct na rust kwamen de bezoekers op voorsprong, toen Joey de Haan na een mooie steekpass de 1-0 aantekende.

In het vervolg bleef RKHVV de betere en creëerde het een legio aan kansen, maar wist het pas twintig minuten voor tijd de 2-0 op het scorebord te zetten. Vijf minuten later kwam De Bleek terug in de wedstrijd, toen Lieuwe Geesing voor de 2-1 zorgde en RKHVV vervolgens protesteerde, na een vermeende overtreding op de keeper. RKHVV kreeg in de slotfase nog enkele grote kansen, maar een grotere nederlaag bleef Rigtersbleek bespaard.

Rigtersbleek – RKHVV 1-2 (0-0)
Scoreverloop: 46. De haan 0-1, 72. Lak 0-2, 76. Geesing 1-2