Zaterdag 20 april 2024

Rigtersbleek wint, De Zweef en Luctor ruim onderuit

Geplaatst op 12 oktober 2014 door   ·   Geen reacties

Doel RigtersbleekHENGELO – Rigtersbleek heeft zondagmiddag aansluiting gevonden bij de subtop van de Eerste Klasse E. Thuis werd er met 2-0 gewonnen van sv Grol. TVC pakte een punt op bezoek bij Heino, De Zweef en Luctor gingen hard onderuit.

Het Rigtersbleek van trainer John Gielink kreeg bezoek van sv Grol en brak de wedstrijd pas na rust open. Jurrie Stevens was twintig minuten voor tijd het eindstation van een goed uitgevoerde counter. Na geklungel in de defensie van de bezoekers uit Groenlo wist Dylan Drosten er uiteindelijk nog 2-0 van te maken en hield Rigtersbleek de punten in eigen huis. De Enschedeërs staan nu vijfde met tien punten.
Rigtersbleek – Grol 2-0
Scoreverloop: Stevens 1-0, Drosten 2-0

Keeper Ruud Hofhuis was zondagmiddag de grote man aan de zijde van TVC’28. Op bezoek bij Heino hield hij met enkele knappe reddingen in de eerste helft zijn doel schoon. Voor rust was het een aantrekkelijk duel met twee ploegen die op de aanval speelden. Na de pauze creëerden beide ploegen echter weinig, waardoor 0-0 een terechte afspiegeling was van de wedstrijd.
Heino – TVC 0-0

‘We moeten Alverna direct bij de kop pakken’, zei De Zweef-aanvaller Sven Dikkers eerder dit weekend tegenover TwenteSport. Daarin slaagde de ploeg van trainer Herman Hegeman zondag echter niet. Na drie minuten kregen de Nijverdallers al een tegendoelpunt om de oren en bij rust stond het 3-0. Vlak na de thee kwam Alverna zelfs op 4-0, waardoor een afstraffing in de lucht hing, maar de koploper wist de score niet verder uit te breiden. Promovendus De Zweef bevindt zich nog wel in de subtop.
Alverna – De Zweef 4-0
Scoreverloop: Van Gelder 1-0, Muller 2-0, Van Gelder 3-0, Ochene 4-0

Luctor et Emergo uit Almelo scoorde pas één keer dit seizoen en ook tegen sc Bemmel vond de ploeg van trainer Eric van Zutphen, dat deze zomer veel kwaliteit inleverde, niet het net. Dankzij een hattrick van Hamdi Tasci had de thuisploeg een makkelijke middag en kon het drie punten bijschrijven. Luctor staat met nul punten nog steeds onderaan en ontvangt over twee weken Rigtersbleek. Volgende week is er geen programma.
Bemmel – Luctor 3-0
Scoreverloop: Tasci 1-0, Tasci 2-0, Tasci 3-0