Woensdag 24 april 2024

Ruime overwinning voor Excelsior’31

Geplaatst op 28 februari 2015 door   ·   Geen reacties

2015-02-21 Excelsior'31 - Hakim Ezafzafi - hoa  (91)APELDOORN – Excelsior’31 heeft op overtuigende wijze de uitwedstrijd tegen CSV Apeldoorn gewonnen. Nadat de Rijssenaren bij rust al met 2-0 voor stonden, werd het uiteindelijk 0-4. Hakim Ezafzafi (foto) scoorde twee keer.

Nadat de openingsfase van het duel voor de thuisploeg was, kwam Excelsior’31 na twaalf minuten op voorsprong. Na een goede actie van Patrick Gerritsen, kon Joran Pot in tweede instantie de score openen. Vervolgens kregen de Rijssenaren een groot aantal kansen, maar duurde het tot vlak voor rust voordat Hakim Ezafzafi de stand op 0-2 bracht.

Ook na rust waren er kansen te over voor Excelsior. Na een fout van de doelman maakte Gerritsen simpel de 0-3. In de slotminuut bepaalde Ezafzafi met zijn tweede treffer de eindstand op 0-4.

Daarmee behaalde Excelsior’31 een goede overwinning, al had de score veel hoger uit moeten vallen.

CSV Apeldoorn – Excelsior’31 0-4 (0-2)
Scoreverloop: 12. Pot 0-1, 44. Ezafzafi 0-2, 65. Gerritsen 0-3, 89. Ezafzafi 0-4
Excelsior’31: Kok, Draganovic, Lubbers, Wolven, Voskuhler, Isa (65. Letteboer ((75. R. Ten Hove)), Pot, Gerritsen Mulkes, Davina, Gerritsen (65. Hempenius), Ezafzafi.