Donderdag 25 april 2024

Ruime zege Excelsior’31

Geplaatst op 27 september 2014 door   ·   1 Reactie

roeland ten bergeRIJSSEN – Excelsior’31 Heeft met duidelijke cijfers gewonnen van promovendus WVF. De ploeg van trainer Roeland ten Berge (foto) behaalde een 4-1 overwinning.

Excelsior’31 kwam al vroeg op voorsprong. Niek Davina scoorde uit een corner. WVF wist nauwelijks iets terug te doen, waardoor de Rijssenaren een makkelijke middag hadden. Vlak voor rust verdubbelde Ali Dragonivic de score met een geplaatst schot.

Tien minuten voor tijd maakte Hakim Ezafzafi er met zijn derde goal van het seizoen 3-0 van. Vlak daarna deed WVF via Lennart Bril wat terug: 3-1. In de slotminuut maakte Gerald ten Hove er nog 4-1 van. Excelsior heeft door de overwinning weer aansluiting met de bovenste plaatsen.

Excelsior’31 – WVF 4-1 (2-0).
Scoreverloop 8. Davina 1-0, 40 Draganovic 2-0, 80. Ezafzafi 3-0, 82. Bril 3-1, 90. Ten Hove 4-1.