Donderdag 28 maart 2024

Slechte fases breken Quick’20 op

Geplaatst op 15 april 2018 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Quick’20 heeft de thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen met 2-3 verloren. In de laatste fase van het duel kregen de Oldenzalers kansen op de gelijkmaker, maar lukte het niet om door te drukken naar minimaal een gelijkspel.

OJC Rosmalen begon veel scherper aan de wedstrijd dan Quick’20. Gevolg was dat de bezoekers na ruim een kwartier op een 0-2 voorsprong stonden, door twee doelpunten van Diego Meerveld. Vervolgens begon Quick beter te spelen. Jasper-Ewout van Breemen-Schneider scoorde kort voor rust tegen en bracht zo de spanning weer terug.

Na rust was het opnieuw Rosmalen dat het initiatief nam en het verschil weer op twee doelpunten bracht. Quick zette nogmaals aan en kwam via Luc Stolker op 2-3. De Oldenzalers probeerden in elk geval een gelijkspel binnen te halen en drongen aan. OJC Rosmalen wankelde, maar bleef overeind.

Quick’20 – OJC Rosmalen 2-3 (1-2)
Score: 12. Meerveld 0-1, 17. Meerveld 0-2, 43 Van Breemen-Schneider 1-2, 59. Schreuders 1-3, 79. Stolker 2-3
Quick’20: Ter Braak, Bokkerink, Kamp, Leenders, Zwienenberg, Stolker, Schepers (67 Sen), Van Breemen Schneider, Eulderink (80. Korkis), Kemna, Degenaar (46. Visscher).