Sparta Enschede verliest bij LRC Leerdam

Geplaatst op 16 mei 2015 door   ·   Geen reacties

LEERDAM – Sparta Enschede heeft de eerste wedstrijd in de nacompetitie verloren. Bij LRC Leerdam gingen de Enschedeërs met 2-0 onderuit. Daardoor ontvangt Sparta aankomende zaterdag Buitenpost op sportpark Schreurserve.

In de eerste helft was LRC Leerdam de betere. Vlak voor rust scoorde Mark Vosselman de 1-0, maar die treffer had ook al eerder kunnen vallen. De beste kansen waren namelijk voor de thuisploeg, die gevaarlijk was dan Sparta Enschede.

In de tweede helft had Sparta meer kansen dan voor rust. Toch beslisten de Leerdammers het duel vijf minuten voor tijd. Van der Pol tekende de tweede treffer aan voor LRC, dat ook de strafschoppenserie won. Daardoor lijkt promotie ver weg voor de Enschedeërs, al heeft Sparta dit seizoen bewezen dat het nooit te vroeg moet worden afgeschreven.

LRC Leerdam – Sparta Enschede 2-0 (1-0)
45. Vosselman 1-0, 89. Van der Pol 2-0.

Sparta: Van der Meer, Boelema, Kocoz, Van der Veen, Van Holland, Bekkers, Cornelisse, Jongman, Akkerman, Wassens, Reinders.