Donderdag 19 september 2019
Twentesport

Strijdend HSC’21 in balans met OFC

Geplaatst op 9 december 2018 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft tegen het hoger geklasseerde OFC op basis van strijd en inzet een gelijkspel weten te behalen. Nadat beide doelpunten al vroeg in de wedstrijd werden gescoord bleef het vervolg in balans, met een puntendeling tot gevolg.

Na vier minuten was het Wessel Witbreuk, de aanvaller die dit seizoen overkwam van Bon Boys en laat zien het hogere niveau moeiteloos aan te kunnen, die de score opende. Het was een fase waarin HSC prima speelde en de bezoekers de baas was. Dat wist de ploeg niet vast te houden, want de tegenstander uit Oostzaan beschikt over veel individuele kwaliteit en speelt daarnaast goed combinatievoetbal. Na twaalf minuten maakte Brantjes gelijk.

Het vervolg bestond uit OFC dat het veldoverwicht had en HSC dat vanuit de omschakeling steeds gevaarlijk werd. Tactisch hadden de Haaksbergenaren het prima voor elkaar. Door compact te spelen en weinig ruimte prijs te geven kwam de tegenstander niet echt aan het creëren van kansen toe. Hierdoor werd het echt een wedstrijd waarin beide ploegen naar openingen en mogelijkheden zochten. Uiteindelijk bleken de beide defensies de beste linies en bleven verdere doelpunten uit. Een gelijkspel waar beide ploegen vrede mee konden hebben.

HSC’21 – OFC 1-1 (1-1)
Score: 4. Witbreuk, 12. Brantjes 1-1
HSC’21: Brammer, Veensma, Grondman, Caglar Uguz, Engberink, Babuloglu, Cenk Uguz, Bas ter Hogt, Van der Weide (85. Postma), Witbreuk, Ottink (90+3. Hartgerink).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief