Zaterdag 20 april 2024

Succes voor Rigtersbleek en Stevo

Geplaatst op 14 oktober 2018 door   ·   Geen reacties

EERSTE KLASSE – Een goed weekend voor Rigtersbleek en Stevo, Beide club wonnen hun wedstrijd. De Zweef speelde gelijk, terwijl TVC’28 , BWO en Tubantia verloren.

De Zweef – NEC 1-1 (1-0).
Score: Nieboer 1-0, Corty 1-1.

De Zweef heeft de balans in haar resultaten tegen NEC niet kunnen herstellen. In de allerlaatste seconden kon de ploeg de 1-1 scoren. De Zweef kwam al na dik tien minuten op voorsprong door een strakke kopbal van Marc Nieboer. Vlak daarvoor blunderde Michel Dikkers door over de bal heen te duiken, die daarna gelukkig op het laatste moment door Roy ten Dam van de lijn kon worden gehaald. NEC speelde leuk, maar niet efficient; er was nauwelijks gevaar. De tweede helft toonde de bezoekers een ander gezicht. Zette druk en dreef De Zweef ver terug in de verdediging. In de slotseconde kwam de verdiende 1-1 op het scorebord.

BVC’12 – Stevo 4-6
(1-2).
Score: Harmelink 0-1 (eigen doelpunt), Wiefferink 1-1, Weerink 1-2, Sebens 2-2, Reinerink 2-3, 3-3, Kruiper 3-4, R. Wigger 3-5, 4-5, Kruiper 4-6.

WAVV – TVC’28 6-3 (2-2).
Score: Van Woerkom 1-0, Roelofs 1-1 en 1-2 (pen.), Molenaar 2-2, Van Ginkel 3-2 en 4-2, Van Woerkom 5-2, Roelofs 5-3 (pen.), Van Ginkel 6-3.

Na 11 minuten lag de bal via de voet van Kevin van Woerkom in het net. Het antwoordt van de ploeg van Marcel Waaijer liet niet lang op zich wachten: nog geen minuut later kreeg Stef Roelofs de bal aan de linkerkant, passeerde zijn directe tegenstander en wist beheerst af te ronden: 1-1.  In minuut 28 werd een blauw shirt in de zestien meter omver gelopen door linksback Melchior Onderstal, waardoor de bal op de stip werd gelegd. Stef Roelofs trad aan en faalde niet: 1-2. Helaas liet het antwoord van WAVV ook niet snel op zich wachten; 5 minuten later kwam een voorzet van rechts voor de voeten van Mike Molenaar, die tekende voor de 2-2. Na enkele minuten in het tweede bedrijf was al duidelijk dat WAVV feller uit de kleedkamer was gekomen dan TVC ’28. Niek van Ginkel zette de ploeg van Ronald Lieftink weer op voorsprong. Na deze goal behield WAVV het overwicht en wist TVC ’28 niet waar ze het moesten zoeken. De thuisploeg liep uit naar 5-2 voordat TVC wat terug deed. Het duel eindigde uiteindelijk ik 6-3

FC Winterswijk – Rigtersbleek 1-2
(1-1).
Score: Toryalai 0-1, Sabotic 1-1, Stevens 1-2.

Rigtersbleek kwam in de negentiendeminuut op voorsprong. Door een mooie voorzet van Gerard Monninkhof wist Faisal Toryalai de openingstreffer te maken. Voor rust (31′) kwam FC Winterswijk op gelijke hoogte. De eindstand werd bereikt in de 79e minuut. Invaller Jurrie Stevens (foto) zette goed door en maakte zo de 1-2.

Rohda Raalte – BWO 5-1 (3-1).
Score: Hansler 1-0, Van Heun 2-0, Hansler 3-0, Nijhof 3-1, Van Schooten 4-1 (pen.), Coelho 5-1.

Ook in Raalte was er voor BWO niets te halen. De Hengeloërs wisten nog wel te scoren, maar die treffer had niet meer dan statistische waarde. Het krachtverschil was veel te groot, waardoor BWO opnieuw met ruime cijfers onderuit ging.

Tubantia – Bemmel 0-2
 (0-1).
Score: Roelofs 0-1, Van Geenen 0-2.

Tubantia slaagde er op eigen veld niet in een geod resultaat te behalen tegen Bemmel. De bezoekers kwamen voor rust op voorsprong. Na de hervatting werd de score verdubbeld en leed Tubantia opnieuw een nederlaag.