SVZW doet zichzelf weer te kort

Geplaatst op 8 maart 2014 door   ·   Geen reacties

nigel-michels-svzwWIERDEN – SVZW is op eigen veld tegen Flevo Boys niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. Daarmee deed de ploeg van trainer Paul Krabbe zichzelf weer eens te kort.

Voor rust had SVZW een duidelijk veldoverwicht en leken de Wierdenaren een gemakkelijke middag tegemoet te gaan. Nigel Michels (rechts op de foto) opende na een half uur de score, maar eigenlijk was de 1-0 ruststand slechts een matige weerspiegeling van de verhoudingen. SVZW verdiende een veel ruimere voorsprong.

Na rust kwam Flevo Boys beter in het spel, mede doordat de ploeg nu met veel meer inzet en strijd speelde. Die speelwijze bleek de ploeg uit de polder aanmerkelijk beter te liggen dan de Wierdenaren. Daardoor konden de bezoekers door een doelpunt van Timon Rorije op gelijke hoogte komen.

Uiteindelijk bleef het na een wat meer gelijkopgaande tweede helft 1-1 in Wierden. Zeker op basis van de eerste helft deed SVZW zichzelf daarmee weer eens te kort.