SVZW en DOS’37 doen uitstekende zaken

Geplaatst op 7 april 2018 door   ·   Geen reacties

VROOMSHOOP /VRIEZENVEEN/DRONTEN – SVZW en DOS’37 hebben wedstrijd zaterdagmiddag gewonnen. Doordat SVZW de derby won blijft Vroomshoopse Boys in de gevarenzone steken. DOS’37 behaalde een belangrijke zege en lijkt nagenoeg zeker van handhaving. Dat is Deto ook, maar door de nederlaag tegen Dronten kan de ploeg zich nu al gaan richten op de nacompetitie.

-later meer

Vroomshoopse Boys – SVZW 0-3 (0-2)
Scoreverloop: Maskoul 0-1, Woesthuis 0-2, Ter Avest 0-3.

Lees verder

DOS’37 – Go Ahead Kampen 2-0 (1-0)

Scoreverloop:Oude Booijink 1-0, Wennink 2-0.

DOS’37 begon ijzersterk aan het duel. Wennink kreeg de eerste kans, Smit schoot kort daarna tegen de kruising. Na een half uur was het eindelijk raak. Een hoekschop van Smit werd door Oude Booijink binnen gekopt. Ook het vervolg was voor DOS, dat nauwelijks tegenstand ondervond van Go Ahead. Via Smit Meijer, Bove en Wennink kreeg DOS een ruim aantal kansen om meer afstand te nemen. Dat gebeurde uiteindelijk pas vlak voor tijd, toen Wennink met de 2-0 voor de beslissing zorgde.

ASV Dronten – Deto Twenterand 5-1 (2-0)
Scoreverloop:Van der Vlag 1-0, Van der Vlag 2-0 Van der Vlag 3-0, Aman 3-1, Van der Vlag 4-1, Van Maanen 5-1.

Kevin Peppels kreeg vroeg in de wedstrijd tot twee keer toe de kans om de score te openen. Omdat Deto verzuimde de kansen te benutten, was het Dronten dat op voorsprong kwam. Van der Vlag bleek en ware plaag voor de Vriezenveners. Kort voor rust schoot hij een vrije trap binnen en verdubbelde zo de voorsprong. Kort na rust was het weer Van der Vlag die scoorde en met de 3-0 een hattrick completeerde en het duel besliste. Kort na de 3-0 was het Kevin Aman die de schade terugbracht tot 3-1. Daarna was het weer Van der Vlag die zijn vierde doelpunt van de middag maakte. In de slotfase werd het ook nog 5-1, door Van Maanen.