Donderdag 18 april 2024

SVZW krijgt kous op de kop

Geplaatst op 14 november 2015 door   ·   Geen reacties

2015-11-14 SVZW - HZVV xxxWIERDEN – SVZW is er weer niet in geslaagd een wedstrijd af te sluiten met een overwinning. Tegen HZVV stonden de Wierdenaren tot de 94e minuut op voorsprong. In de vijfde minuut van de blessuretijd werd het alsnog gelijk.

Eindelij kweer eens een wedstrijd winnen, het is het vurige verlangen van SVZW. Het lukte in de eerste speelronde, maar daarna niet meer.Het zorgde er voor dat de Wierdenaren al weer acht wedstrijden wachten op een zege. Juist HZVV leek de ideale tegenstander om weer eens drie punten tegen te behalen. Daarmee zou de opponent dan ook in de stand achterhaald worden. Voor rust speelde SVZW een goede wedstrijd, waarin het een aantal kansen kreeg. Toch leverde dat slechts een doelpunt op. Ruud ter Heide wist zijn ploeg met een voorsprong naar de kleedkamer et laten gaan.

Na rust verliep de wedstrijd steeds moeizamer voor de thuisploeg. Het was alsof de aanstaande zege en de kans deze alsnog te verspelen als een loden last op de schouders rustte. Het spelpeil zakte. Beide ploegen bleven kansen krijgen, waarbij het SVZW was dat nadrukkelijk verzuimde de wedstrijd te beslissen. Toch leek het er op dat de 1-0 voorsprong, zij het met pijn en moeite, over de streep getrokken zou worden.

In de 95e minuut bleek dat alsnog niet het geval. Het was Strijker die diep in blessuretijd alsnog de gelijkmaker wist te produceren en zo heel SVZW verbijsterd achterliet.

SVZW – HZVV 1-1 (1-0)
Scoreverloop: 36. Ter Heide 1-0, 95. Strijker 1-1