Donderdag 28 maart 2024

SVZW lijdt pijnlijke thuisnederlaag tegen Urk

Geplaatst op 25 oktober 2014 door   ·   4 Reacties

375x hoa - CF4A0533 svzw urkWIERDEN – Hoofdklasser SVZW heeft zaterdagmiddag een slecht resultaat geboekt tegen Urk. Op sportpark Het Lage Veld wonnen de gasten die dinsdag voor de KNVB-beker Ajax ontmoeten, met 2-1. Maurice Bartelds zette SVZW nog wel op voorsprong, maar door doelpunten van Hessel Snoek trokken de gasten uit Flevoland aan het langste eind.

Het duel tussen SVZW en Urk werd na de rust beslist. Na een doelpuntloze eerste helft kwamen de Wierdenaren door een treffer van Maurice Bartelds op voorsprong. Die voorsprong kon een kwartier worden vastgehouden, maar twintig minuten voor tijd maakte Hessel Snoek de gelijkmaker namens de gasten. Dat trucje deed Snoek enkele minuten later zelfs dunnetjes over. Hij zette de gasten op voorsprong. De Zwaluwen probeerden vervolgens nog wel de gelijkmaker te zoeken, maar die kwam er niet.

Door de nederlaag zakt SVZW naar de negende plek in de hoofdklasse. De achterstand op koploper Flevo Boys bedraagt slechts vijf punten, maar deze nederlaag betekende de derde wedstrijd op rij die niet winnend kon worden afgesloten door de Zwaluwen. Volgende week gaat SVZW op bezoek bij Harkemase Boys.

SVZW – Urk 1-2 (0-0)
Scoreverloop: 56. Bartelds 1-0, 72. Snoek 1-1, 79. Snoek 1-2.