Donderdag 21 maart 2019
Twentesport

SVZW overtuigend winnaar in derby met Vroomshoop

Geplaatst op 7 april 2018 door   ·   1 Reactie

VROOMSHOOP – De derby tussen Vroomshoopse Boys en SVZW is overtuigend gewonnen door de Wierdenaren. Nadat het halverwege 2-0 stond in het voordeel van SVZW werd het uiteindelijk 3-0 voor de Wierdenaren.

SVZW begon sterk aan de wedstrijd en kwam al vroeg in het duel op voorsprong. Na een mooie pass op Yassin Maskoul kon de middenvelder door. Hij behield het overzicht en bereikt de vrijstaande Maarten Jansen die eenvoudig de score opende.

Kort voor rust verdubbelde SVZW de voorsprong. Een vrije schop van Karlo Borghuis werd door Vroomshoopse Boys niet goed verwerkt. Uiteindelijk was het Bas Woesthuis die tot een schot kwam en met de 0-2 ervoor zorgde dat SVZW met een goed gevoel ging rusten.

Na de hervatting zette Vroomshoopse Boys nog eens extra aan. Gevolg was dat er veel strijd was, maar minder kansen. Omdat de thuisploeg moest komen, kreeg SVZW in de slotfase ruimte. Invaller Ferdi ter Avest profiteerde maximaal en zorgde met de 0-3 voor de definitieve beslissing.

Vroomshoopse Boys – SVZW 0-3 (0-2)
Score: 14. Jansen 0-1, 38. Woesthuis 0-2, 86. Ter Avest 0-3
SVZW: Brinks, Kamperman, Wensing, Lubbers, De Jong, Borghuis, Pothast, Woesthuis(71. Michels), Maskoul, Jansen (61. Ter Avest), Hegeman.

FOTOGRAFIE: Henk Steen

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. […] Lees verder DOS’37 – Go Ahead Kampen 2-0 (1-0) Scoreverloop:Oude Booijink 1-0, Wennink 2-0. […]
Archief