Woensdag 24 april 2024

SVZW speelt zich veilig na overwinning op Berkum

Geplaatst op 19 april 2014 door   ·   Geen reacties

375x CF4A0347WIERDEN – SVZW heeft zich zaterdagmiddag in de thuiswedstrijd tegen Berkum definitief veilig gespeeld. Door doelpunten van Maurice Bartelds en Ruud ter Heide behaalden de Wierdenaren een 2-0 overwinning.

Voor rust had SVZW de overhand, maar bleven doelpunten uit. Daar kwam kort na de hervatting verandering in. In de 51e minuut opende Maurice Bartelds de score. Toen Ruud ter Heide vijf minuten later de 2-0 scoorde was de wedstrijd beslist. Berkum probeerde nog wel terug te komen, maar slaagde daar niet meer in.

Door de tweede opeenvolgende overwinning is SVZW opgeklommen naar de middenmoot en zijn de Wierdenaren zeker van handhaving. Daarmee lijkt het ontslag van Paul Krabbe en de vervanging door zijn assistent Berthil ter Avest op korte termijn effect te hebben gehad, al blijft de vraag of ook onder Krabbe de twee laagvliegers uit de Hoofdklasse niet verslagen zouden zijn.

(Foto: Sportfoto-RegioTwente)