SVZW verliest ook bij Staphorst

Geplaatst op 28 november 2015 door   ·   Geen reacties

svzw-logoSTAPHORST – SVZW is op bezoek bij Staphorst opnieuw onderuit gegaan. Door de 3-0 nederlaag blijven de Wierdenaren een-na-laatste.

Nadat de eerste helft lange tijd gelijk op ging, wist de thuisploeg toch met een voorsprong te gaan rusten. Na een overtreding op Ferdi ter Avest, de grote man aan de kant van Staphorst, bracht Rob Mijnheer vanaf elf meter de stand op 1-0.

Na rust was het Ter Avest zelf die de voorsprong van zijn ploeg verdubbelde. SVZW-trainer Erik Assink besloot in te grijpen en probeerde middels een dubbele wissel zijn ploeg weer terug in de wedstrijd te krijgen. Dat lukte deels, voetballend werd het weer wat beter, erg veel kansen leverde het alleen niet op.

In de slotminuten scoorde Ter Avest opnieuw en bepaalde zo de eindstand op 3-0. Door de nederlaag blijven de Wierdenaren een-na-laatste.

Staphorst – SVZW 3-0 (1-0)

Scoreverloop: 40. Mijnheer 1-0 (pen), 59. Ter Avest 2-0, 90+1 Ter Avest 3-0

SVZW: Nijsink, Woesthuis, Lubbers, Wolven, Zwiers, Altink (62. Jansen), Borghuis, Sahbaz, Aman, Ter Heide, Eulderink (62. Ter Avest).