Donderdag 28 maart 2024

SVZW verliest opnieuw

Geplaatst op 3 oktober 2015 door   ·   3 Reacties

svzw-logoEMMELOORD – SVZW is opnieuw onderuit gegaan in de Hoofklasse. Op bezoek bij Flevo Boys verloren de Wierdenaren met 3-2, na een 3-0 achterstand.

Door te slap aan wedstrijd te beginnen, deed SVZW zichzelf te kort. Voor rust kwamen de Wierdenaren op een 3-0 achterstand. Daarmee was het duel halverwege al beslist. Na rust probeerde SVZW de schade nog wel te herstellen, maar het eerste doelpunt viel pas een kwartier voor tijd. Na het doelpunt van Jordi Holtkamp wist ook Denis Sahbaz nog het net te vinden. Die 3-2 viel vlak voor tijd en kwam te laat om het nog spannend te laten worden.

De nederlaag betekende de derde nederlaag op rij. Hierdoor blijft SVZW steken op drie punten uit vier duels en stelt het vooralsnog teleur.

Flevo Boys – SVZW 3-2 (3-0).

Scoreverloop: 12. Post 1-0, 23. Van der Wal 2-0, 29. Bakker 3-0, 75. Holtkamp 3-1, 89. Sahbaz 3-2.