Woensdag 24 april 2024

SVZW wint van VVOG en stijgt naar een veilige tiende plek

Geplaatst op 30 april 2016 door   ·   Geen reacties

Kevin Aman 2015-11-14 SVZW - HZVV - 1-1 - hoa - (90)HARDERWIJK – Voor SVZW viel er zaterdagmiddag eindelijk weer eens iets te vieren. De ploeg won ruim VVOG met 4-2 en zag concurrent Genemuiden verliezen, waardoor het stijgt naar een veilige plek.

SVZW kwam na zo’n twintig minuten spelen op achterstand bij VVOG. Wilko Braam maakte een mooie aanval af. Door een mooie volley van Kevin Aman kwamen de Wierdenaren snel weer op gelijke hoogte. Aangezien de thuisploeg een strafschop niet benutte, bleef het bij 1-1 tot aan de rust.

Vlak na de theepauze kwamen de Zwaluwen voor het eerst in het duel op voorsprong. Een combinatie tussen Mirko Zwiers en Deniz Sahbaz werd door eerstgenoemde goed afgerond. Enkele minuten later stond het alweer gelijk toen een schot van Pernely Biya binnenvloog. Na deze treffer nam SVZW het initiatief in handen. Via een prachtige treffer van Omar Kavak en Hielke Penterman werd dat ook uitbetaald in doelpunten.

VVOG – SVZW 2-4 (1-1)
Braam 1-0, Aman 1-1, Zwiers 1-2, Biya 2-2, Kavak 2-3, Sahbaz 2-4.

SVZW: Beukeveld; Van Keulen, Lubbers, De Graaf, Zwiers; Wensing (Bartelds), Woesthuis, Penterman; Kavak (Altink), Sahbaz, Aman.