Donderdag 18 april 2024

Ter Avest begint bij SVZW met een overwinning

Geplaatst op 12 april 2014 door   ·   2 Reacties

2 nigel michelsHARDERWIJK – Wat onder Paul Krabbe maar niet wilde lukken, kreeg Berthil Ter Avest wel voor elkaar, SVZW heeft weer eens gewonnen. Op bezoek bij hekkensluiter VVOG behaalden de Wierdenaren een 3-1 overwinning.

Voor rust was SVZW al duidelijk de betere ploeg. Toch troffen de Wierdenaren slechts een keer doel. Bas Woesthuis zorgde er voor dat SVZW halverwege met de een voorsprong de kleedkamer op kon zoeken.

Na rust werd het via Dominique Denzel al snel gelijk. Even leek de wedstrijd op zijn kop te worden gezet, maar vrijwel direct na de 1-1 kwam SVZW weer op voorspong. Ruud ter Heide was de doelpuntenmaker. Tien minuten voor tijd zorgde Nigel Michels (foto) voor de beslissing door met een hard afstandsschot de 1-3 binnen te schieten.

Door de overwinning doet SVZW goede zaken. Hoewel de Wierdenaren nog niet definitief veilig zijn, lijkt het vrijwel zeker dat de ploeg ook volgend seizoen in de Hoofdklasse uit zal komen.

VVOG – SVZW 1-3 (0-1)
Scoreverloop: Woesthuis 0-1 , Denzel 1-1, Ter Heide 1-2, Michels 1-3.