Vrijdag 19 april 2019
Twentesport

Ter Hogt versterking SVZW en Lubbers terug naar Enter

Geplaatst op 27 januari 2019 door   ·   1 Reactie

ENTER/WIERDEN – Na de aangekondigde komst van middenvelder Joran Pot (SC Genemuiden) en aanvaller Jesper Middelkamp (De Zweef Nijverdal) heeft zaterdaghoofdklasser SVZW uit Wierden nu ook Bas ter Hogt van HSC’21 voor het nieuwe seizoen vastgelegd.

De aanvallende middenvelder van de derdedivisionist uit Haaksbergen is vermoedelijk nog niet de laatste aanwinst van de Zwaluwen, die dit seizoen nog alle zeilen zullen moeten bijzetten om hun verblijf in de hoofdklasse met een jaar te verlengen. De promovendus draagt nu de rode lantaarn.

Voor verdediger John Lubbers is het overigens ongeacht de afloop het laatste seizoen bij SVZW. De geboren Enternaar keert terug naar SV Enter dat in de vierde klasse zondag speelt. De nu 30-jarige Lubbers krijgt ook een functie in de trainersstaf van de club die op Krompatte speelt. Hij is bezig aan zijn vierde seizoen in Wierden en kwam daarvoor jaren uit voor Excelsior’31 in Rijssen.

Ook vertrek Michels
Ook de 27-jarige middenvelder Nigel Michels neemt na dit seizoen afscheid van de Wierdense club van dit seizoen. Ook hij kwam, een kleine zeven jaar geleden, van Excelsior’31 naar SVZW.

FOTO: Henk Steen (John Lubbers als verdediger van SVZW in duel met aanvaller Hakim Ezafzafi van zijn oude club Excelsior’31)

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Kees says:

    Vechten tegen de bierkaai. Deze club is niks en wordt niks. De laatste jaren echt tonnen geïnvesteerd en…….. ? Alleen maar golddiggers halen. Volgend jaar de dikst betaalde eerste klasser. .
Archief