Zaterdag 20 april 2024

Thuisnederlaag voor SVZW

Geplaatst op 20 september 2014 door   ·   Geen reacties

SVZW - DVS'33 - hoa - (6)WIERDEN – SVZW heeft de thuiswedstrijd tegen DVS’33 verloren. De bezoekers speelden veel beter dan de Wierdenaren en boekten een 0-2 overwinning.

Na achttien minuten opende Mike Arends de score namens de ploeg uit Ermelo. Vrijwel direct na het dielpunt leek DVS’33 opnieuw te scoren. SVZW had geluk dat het schot net naast ging. Dat geluk was er opnieuw, toen Maurice de Ruiter met zijn schot de paal raakte. Op slag van rust was het wel weer raak. Christian van de Kamp zorgde voor de 0-2 en daarmee ook eigenlijk de beslissing.

Na rust ging SVZW wel ope zoek naar een beter resultaat, maar slaagde de ploeg daar nauwelijks in. DVS koesterde de voorsprong en wist het duel eenvoudig uit te spelen.

SVZW – DVS’33 0-2 (0-2)
18. Ahrens 0-1, 45. Van de Kamp 0-2
SVZW: Achterhoek, Zwiers (77. Prumers),Wensing, Caglar Uguz, (65. Kerr) Cenk Uguz, Bartelds (46. Woesthuis), Ter Heide, Van Keulen, Aman, Ter Avest, Strijland.