Donderdag 18 april 2024

Tien man MSC bezorgen Quick’20 eerste puntverlies

Geplaatst op 4 oktober 2015 door   ·   Geen reacties

375x250 AQ4Q0310OLDENZAAL – Quick’20 heeft voor het eerst dit seizoen een wedstrijd niet in winst omgezet. Op eigen veld gaf de ploeg van Rene Nijhuis een 2-0 voorsprong weg tegen MSC, dat bijna een half uur met tien man speelde.

De Oldenzaalse formatie begon het duel goed op Sportpark Vondersweijde en aanvaller Alessio Pinna opende na een klein half uur spelen de score, met zijn vierde treffer van het seizoen. Ondanks enkele kansen wist Quick de marge in de eerste helft niet uit te breiden, waardoor beide partijen met een 1-0 tussenstand gingen rusten.

Na ruim een uur voetballen leek de thuisploeg het duel op slot te gooien, toen het een penalty kreeg en MSC’er Carlos Lopes Macedo zijn tweede gele kaart kreeg toegewezen. Aanvoerder Ryan Snelders benutte de strafschop en tegen tien man leek er geen vuiltje aan de lucht voor de zwarthemden. De gebroeders Fidom kregen het de laatste tien minuten echter op de heupen – Camiel maakte de aansluitingstreffer en Jos tekende in de slotminuut voor de gelijkmaker – waardoor de Oldenzalers slechts een punt overhielden aan het treffen.

Quick’20 heeft door het gelijkspel de koppositie uit handen gegeven en staat tweede met dertien punten uit vijf wedstrijden.

Quick’20 – MSC 2-2 (1-0)
Scoreverloop: 27. Pinna 1-0, 66. Snelders 2-0, 81. C. Fidom 2-1, 90. J. Fidom 2-2