Vrijdag 29 maart 2024

Tubantia en TVC’28 winnen knap, ruime nederlaag De Zweef

Geplaatst op 6 december 2015 door   ·   Geen reacties

2015-10-11 HVV Tubantia - AWC aNIJVERDAL/APELDOORN/HENGELO – De Zweef is zondagmiddag ruim onderuit gegaan tegen Germania. Het scorebord op sportpark Gagelman liet na negentig minuten een 0-4 eindstand zien. TVC’28 haalde ruim uit bij hekkensluiter WSV en won met maar liefst 0-5. Tubantia (foto) won tot slot met 2-1 van NEC en klimt knap naar een tweede plek.

De Zweef – Germania 0-4 (0-1)
Op het eigen sportpark Gagelman is De Zweef zondagmiddag ruim onderuit gegaan. Germania versloeg de Nijverdallers met 0-4. De Groesbeekse opponent kwam vlak voor rust op voorsprong door een treffer van Wesley Deenen, terwijl De Zweef eigenlijk de betere ploeg was. In de tweede helft counterden de gasten messcherp. Ismail Aktas maakte na een uur spelen de 0-2 en in het vervolg scoorde Deenen nog twee treffers.
Deenen 0-1, Aktas 0-2, Deenen 0-3, Deenen 0-4.

WSV – TVC’28 0-5 (0-5)
TVC’28 heeft in Apeldoorn uitgehaald en hekkensluiter WSV met 0-5 verslagen. Bij rust gingen de Tubbergers al met 0-2 aan de leiding. Maarten Oude Avenhuis scoorde de eerste treffer voor TVC’28 en vlak voor rust verdubbelde Mauro Plegt de score. Toen Oude Avenhuis na een uur spelen de 0-3 maakte was het duel gespeeld. Door treffers van Stef Roelofs en Niels Leemhuis liep TVC’28 verder uit.
Oude Avenhuis 0-1, Plegt 0-2, Oude Avenhuis 0-3, Roelofs 0-4, Leemhuis 0-5.

Tubantia – NEC 2-1 (0-0)
Tubantia is knap naar een tweede plek gestegen door een zege op NEC. De promovendus won met 2-1. De teams gingen met een brilstand aan de thee. Na een ruim uur spelen benutte Hugo ter Hedde een strafschop en gelijk daarna scoorde Mickael Stuut de 2-0. In de slotfase tekenden de Nijmegenaren de aansluitingstreffer aan en raakten ook nog de paal. De punten bleven in Hengelo.
Ter Hedde 1-0, Stuut 2-0, NEC 2-1.