Vrijdag 19 april 2024

Tubantia verslaat TVC’28, De Zweef speelt gelijk

Geplaatst op 8 november 2015 door   ·   Geen reacties

yarbug vist  doelpunt voetbalNIJVERDAL/TUBBERGEN – De Twentse clash in de Eerste Klasse E tussen TVC’28 en HVV Tubantia is gewonnen door de bezoekers uit Hengelo. Op sportpark De Grote Moat werd het 0-1. De Zweef hield een punt over aan het thuisduel met AWC, ondanks dat het in de slotfase kansen kreeg op meer.

TVC’28 – Tubantia 0-1
In Tubbergen trof TVC’28 het HVV Tubantia van oud-trainer Marcel Degenaar en de blauwhemden konden een zege goed gebruiken. Het was echter Tubantia dat vlak na rust op voorsprong kwam. Melvin Degenaar veroverde de bal en gaf de bal voor op Orshein Elyo, die vervolgens de 0-1 binnen kopte. TVC’28 ging op jacht naar de gelijkmaker, maar kon de knappe overwinning bij Rood Wit van vorige week uiteindelijk geen goed vervolg geven en verloor. De ploeg van Douwe Jansen staat nu twaalfde met negen punten. Tubantia blijft derde en is inmiddels zeven wedstrijden op rij ongeslagen.
Elyo 0-1

De Zweef – AWC 1-1
Terwijl de bezoekers uit Wijchen sterker begonnen, kwam de thuisploeg na ruim een kwartier spelen op voorsprong. Een vrije trap van Sharma Ekuchu werd door Stijn Klein Robbenhaar over de doelman gekopt. Lang konden de Nijverdallers echter niet genieten van de voorsprong, want vijf minuten later kregen ze alweer de gelijkmaker om de oren. In de slotfase kreeg de ploeg van Anton Wennemers via Niels Hegeman en Robin Souverijn nog twee grote kansen, maar beide Zwevers raakten de paal. De Zweef blijft door het gelijkspel knap vierde.
Klein Robbenhaar 1-0, AWC 1-1