TVC’28 na kleine nederlaag nog kansrijk

Geplaatst op 22 mei 2016 door   ·   Geen reacties

BooijinkWINTERSWIJK – TVC’28 ging op bezoek bij FC Winterswijk met 3-2 onderuit. Een resultaat dat nog alle perspectief biedt in de return wedstrijd

Het was FC Winterswijk dat al vroeg op voorsprong kwam, door een defensieve fout van de ploeg uit Tubbergen. Na rust maakte Maarten Booijink vanaf elf meter gelijk. Dezelfde Booijink kreeg vervolgens zijn tweede gele kaart, waarna FC Winterswijk meteen profiteerde. Acht minuten voor tijd leek Winterswijk al voor de definitieve beslissing te zorgen met de 3-1. Doordat Plegt vlak voor tijd nog tegen scoorde, eindigde het duel in 3-2.

De nipte nederlaag betekent dat TVC’28 in de return nog alle mogelijkheden heeft om de opgelopen schade te repareren.

FC Winterswijk – TVC’28 3-2 (1-0). Sesink 1-0, Booijink 1-1 (pen.), Mulder 2-1, Chamoun 3-1, Plegt 3-2.