Twentse derdedivisionisten lijden kansloze nederlaag

Geplaatst op 27 januari 2019 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – De beide Twentse derdedivisionisten HSC’21 en Quick’20 liepen vandaag tegen een nederlaag aan. HSC vergaloppeerde zich thuis tegen Blauw Geel en Quick kon het bij JVC Cuyk niet bolwerken

Op het sportpak Groot Scholtenhagen in Haakbergen bleek Blauw Geel heer en meester. Het team uit Veghel dicteerde de wedstrijd en had nog veel dikker kunnen winnen. Joey Helstern, Mustafa Güler, Sander Egmond en twee keer Rick Polman bepaalden de einduitslag in Haaksbergen, waar de thuisploeg weinig tot niks tegenover wist te stellen.

Op de accommodatie De Groenendijkse Kampen was het Quyk dat de lakens uitdeelde. De ploeg had aan één helft meer dan genoeg, want bracht via Jeroen van Schoonhoven en Lucas van Boxtel in de eerste en de laatste vijf minuten van het eerste bedrijf de 2-0 op het bord, wat ook de eindstand bleek te zijn.