Zondag 18 augustus 2019
Twentesport

Vroomshoopse Boys vindt voor beker Waterloo in Raalte

Geplaatst op 4 mei 2019 door   ·   Geen reacties

RAALTE/VROOMSHOOP – Het is de zaterdag-tweedeklasser Vroomshoopse Boys vanmiddag niet gelukt de finale om de beker te bereiken want in Raalte was de zondag-eersteklasser Rohda met 2-1 te sterk.

Wel kwamen de Vroomshopers na een half uur op voorsprong door een goal van Jordy Harms, al had Rohda toen eigenlijk al moeten leiden, maar miste Mart Lugtenberg namens de thuisclub vanaf de elfmeterstip. Wel bracht Jeroen Jansen kort na de Vroomshoopse goal de ploegen op gelijke hoogte. Dat was ook de ruststand en na de pauze bleef het lang zo, want beide teams namen steeds minder risico. Tien minuten voor tijd deed Mart Lugtenberg namens Rohda alsnog wat hem met een strafschop niet lukte, want hij scoorde de winnende.

Profclub
Door het bereiken van de halve districtsfinale was Vroomshoopse Boys al verzekerd van plaatsing voor de KNVB-beker in het nieuwe seizoen.

De vereniging hoopt op de komst van een eredivisieclub, het liefst Ajax, ook al omdat het mooi zou passen in het jubileumjaar, want de Boys van Vroomshoop voetballen straks 75 jaar. Het luisterrijke jaar vermeldt tal van activiteiten, voor jong en oud, waaronder een wedstrijd tegen Heracles Almelo. Daar kan die andere godenclub ook nog wel bij.

FOTOGRAFIE: Erwin Heuver

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief