Zaterdag 20 april 2024

Weer geen overwinning voor HSC’21

Geplaatst op 31 augustus 2014 door   ·   Geen reacties

2014-2014 HSC '21 portret  Remy Raterink (3)ECHT – HSC’21 heeft voor de derde keer in een week tijd niet weten te winnen. In Echt ging de topklasser onder leiding van trainer Eddy Boerhof met 3-2 onderuit tegen EVV. Eerder werd ook al verloren van De Treffers (1-0) en ASWH (beker, 4-1).

Net als in het thuisduel tegen De Treffers kwam HSC door een benutte strafschop van Rick Verbeek op achterstand. Het eerste kwartier kwamen de Haaksbergenaren nauwelijks aan voetballen toe, maar toen de ploeg beter in het eigen ritme kwam was het direct raak. Remy Raterink (foto) zette na ruim een half uur spelen zijn ploeg op gelijke hoogte. Dat was tevens de russtand.

In de tweede helft nam EVV het heft weer in handen en bleek het met Chefrino Eind een goudhaantje in handen te hebben. Hij scoorde twee keer namens de thuisploeg, die de wedstrijd daarna uitspeelde. Koen Garritsen deed namens de bezoekers nog wel iets terug, maar zijn doelpunt met nog zeven minuten op de klok bleek niet voldoende.

HSC blijft dus steken op nul punten uit twee wedstrijden en is bovendien uitgeschakeld voor de KNVB beker.

EVV – HSC’21 3-2 (1-1)
19. Verbeek (str.) 1-0, 31. Raterink 1-1, 50. Chefrino 2-1, 66. Chefrino 3-1, 83. Garritsen 3-2