Donderdag 28 maart 2024

Fraaie winst voor HSC’21 en sneu verlies voor Quick’20

Geplaatst op 22 september 2019 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – HSC’21 heeft vanmiddag in de derde divisie goede zaken gedaan door thuis met 2-1 te winnen van Jong ADO.

In de hoofdklasse leed Quick’20 een lullige nederlaag door in de allerlaatste actie van de wedstrijd alsnog de 3-2 om de oren te krijgen.

HSC’21-Jong ADO 2-1 (0-1)
Het was op sportpark Groot Scholtenhagen in Haaksbergen een aangenamne nazomerwedstrij, waarbij de thuisclub aan het langste eind trok toen Yahya Boussakou voor de gasten scoorde. HSC’21 kreeg zeker ook kansen, maar was onfortuinlijk énonzeker in de afronding, waarbij met name Stef Ottink zich liet gelden. Na de rust kwam het alsnog goed voor de ploeg van trainer Daniel Nijhof met door treffers van Diego van der Weide, die in penalty in tweede instantie verzilverde, en Cenk Uguz kort daarna, waarna de Haaksbergse formatie met nog een half uur op de klok een handvolk kansen kreeg op meer, maar het welletjes vond.

SJC-Quick’20 3-2 (1-1)
Quick’20 verloor in Noordwijk waar de Oldenzaalse ploeg wel enig recht kon laten gelden op minimaal een punt. De teams waren goed aan elkaar gewaagd. Melvin van Stijn bracht de gasten op voorsprong, maar Luuk Geeelen zorgde er niet lang daarna voor dat het bij rust 1-1 stond. Na de pauze gingen beide teams voor de winst en in die strijd deelde SJC de eerste klap uit toen Timo Ruigrok de 2-1 op de borden bracht, maar Frank Eulderink neutraliseerde dat even later door de 2-2 te laten aantekenen. Het slotstuk was gelijkwaardig, het kon twee kanten op en Billy Taveres zorgde dat SJC in extremis de gelukkigste werd.