Zaterdag 20 april 2024

Winst voor HSC’21 en verlies voor Quick’20

Geplaatst op 18 maart 2018 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – In de derde divisie heeft HSC’21 uit Haaksbergen in Oostzaan met 1-2 gewonnen van OFC, terwijl Quick’20 uit Oldenzaal in Groningen met 3-0 onderuit ging bij Be Quick.

De nederlaag bij Be Quick 1887 betekent dat Quick’20 weer op de laatste plaars is komen te staan. Door twee doelpunten van Thomas Careman stonden de Groningers al vóór de warmte van de kleedkamer in de tussentijdse onderbreking met 2-0 achter. Na de pauzescoorde Frank Eulderink de tegentreffer. Die had de Oldenzalers terug in de wedstrijd kunnen brengen, maar Duane Tjen-A-Kwoei en Daan Driever verpulverden de illusies van de formatie van Michel Steggink, waar de tweede goal van Quick’20 via Melvin Degenaar niks meer aan kon veranderen.

De zege van HSC’21 betekent dat de Haaksbergenaren volledig uit de zorgen zijn in een seizoen vol tegenstellingen. In de eerste helft scoorde Joost Screever de openingstreffer en na de pauze bracht Sjoerd Visschedijk de tweede op de borden. OFC kwam er op het eigen sportpark niet echt aan te pas, al wist de ploeg in blessuretijd nog wel de eretreffer te produceren.