Zaterdag 20 april 2024

Zegereeks Quick’20 doorbroken in Limburg: remise

Geplaatst op 15 oktober 2016 door   ·   Geen reacties

quick'20ECHT – Quick’20 is er tegen EVV niet in geslaagd om de goede serie van de afgelopen weken een passend vervolg te geven. In Limburg lukte het de Oldenzalers niet om tot scoren te komen. Doordat ook de thuisploeg geen doelpunt wist te maken, eindigde het duel in 0-0.

EVV staat bekend als een ploeg waar tegen het lastig voetballen is. Met slechts elf doelpunten is duidelijk dat de ploeg moeilijk weet te scoren, maar de negen tegentreffers laten zien dat de Limburgers zelf ook nauwelijks treffers tegen krijgen. Op basis van die statistieken was op voorhand duidelijk dat de ploeg van trainer Renè Nijhuis een lastige avond kon verwachten.

Voor rust slaagde Quick’20 er niet in de defensie van EVV in verlegenheid te brengen. Ondanks dat de Oldenzalers de afgelopen weken veelvuldig het net weten te vinden, lukte het niet de minst gepasseerd verdediging van de derde divisie in verlegenheid te brengen.

Ook na rust waren er weinig kansen voor beide ploegen en bleven doelpunten opnieuw uit. Quick’20 stijgt door het gelijke spel naar de tweede plaats, maar weet dat concurrent Be Quick twee wedstrijden minder gespeeld heeft.

EVV – Quick’20 0-0
Quick’20: Van Berkel, Sen, Babb, Snelders, Zwienenberg, Schepers, Stolker, Kamp, Visscher, Van Benthem, Degenaar.