Drie treffers Postma zijn Be Quick te machtig

Geplaatst op 5 november 2017 door   ·   Geen reacties

HAREN – HSC’21 heeftop bezoek bij Be Quick 1887 een uitstekende overwinning geboekt. Dankzij onder meer drie treffers van Bas Postma wonnen de Haaksbergenaren met 4-2.

Het was Be Quick dat het initiatief nam en als vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam. Even daarvoor kreeg de thuisploeg ook al een goede mogelijkheid. Bij de poging van Thomas Careman was het wel raak. Na een half uur was het HSC’21 dat op voorsprong stond. Bas Postma maakte gelijk, Tom ter Hogt zorgde voor een aangename ruststand. Na rust begon HSC’21 beter dan in de eerste helft. Na drie minuten kwam de ploeg op 3-1 na een mooie aanval. Bas Postma maakte zijn tweede van de middag. Daan Driever bracht met de aansluitingstreffer voor de thuisploeg de spanning weer terug.. Een kwartier voor tijd zorgde Bas Postma met zijn derde treffer voor de definitieve beslissing..

Be Quick 1887 – HSC’21 2-4 (1-2).
Scoreverloop: 11. Careman 1-0, 25. Postma 1-1, 32. Tom ter Hogt 1-2, 49. Postma 1-3, 66. Driever 2-3, 77. Postma 2-4.
HSC’21: Brammer, Veensma, Grondman, Caglar Uguz, Engberink, Nieuwboer, Screever (73. Derksen), B. ter Hogt, T. ter Hogt, Postma (79. Ottink), Spanjaard (90. Visschedijk).