Woensdag 24 april 2024

Eenvoudige zege voor FC Twente vrouwen

Geplaatst op 25 september 2015 door   ·   Geen reacties

HENGELO – FC Twente vrouwen heeft een eenvoudige zege geboekt op sc Heerenveen. Al na zes minuten opende Danique Kerkdijk de score. Uiteindelijk werd het 3-0 in een wedstrijd waar de zege veel hoger uit had moeten vallen.

Na het vroege Twente openingsdoelpunt was de tegenstand van sc Heerenveen eigenlijk al gebroken. De Friezinnen bleven lange tijd in de wedstrijd omdat FC Twente verzuimde de vele kansen die het kreeg te benutten. Voor rust werd er slechts een keer gescoord, door Shanice van de Sanden.

Ook na rust was FC Twente veel beter dan sc Heerenveen en had de score hoog op kunnen lopen. Dat gebeurde niet, er kwam slechts een doelpunt bij, vlak voor tijd bepaalde Jill Roord de eindstand op 3-0.

FC Twente vrouwen – sc Heerenveen vrouwen 3-0 (2-0)
Scoreverloop: 6. Kerkdijk 1-0, 31. Van de Sanden 2-0, 86. Roord 3-0
FC Twente vrouwen: Ubachs, Roetgering (87. van den Goorbergh), Van der Gragt, Kerkdijk, Renfurm, Heuver, Munsterman, Roord, R. Jansen (59. Erman), E. Jansen, Van de Sanden (85. Van de Ven)