Dinsdag 7 april 2020
Twentesport

FC Sekteleider

Geplaatst op 8 maart 2020 door   ·   Geen reacties

Mooie beelden. Mauricio Garcia de la Vega die (enige tijd terug) het stadion van Roda JC werd uitgejaagd. Stewards en politie grepen (zichtbaar) niet in. Ik zit daarover voor FC Twente ook wel eens te fantaseren. Ik heb inmiddels begrepen dat de helft van de directeuren en technische staf niet meer met elkaar communiceert. Dat verzin je niet.

Ik ga er van dat RKC en ADO zo slecht zijn dat ze niet meer van de onderste plaatsen op de ranglijst afkomen, maar ten opzichte van Zwolle en Fortuna heeft FC Twente slechts één lullig puntje meer. Eén!! Heracles staat daar dan weer tien punten boven. Met nog acht wedstrijden te gaan.

Afgelopen zondag woonde ik een lezing bij van Frank Krake. Die als schrijver furore maakt toen hij zijn ervaringen als ramp-ondernemer (van tuinmeubels) te boek stelde. Daarna volgde (in het volgende boek) het ellendige verhaal van de oud-voorzitter van FC Twente die anno 2020 nauwelijks zijn huis uit durft en onlangs heeft Krake een boek gepresenteerd over Hannelore die met haar ouders in een sekte zat. Met een halve gek aan het hoofd van die sekte. Het verhaal is mooi opgeschreven. Maar steeds vraag ik me af, waarom greep niemand in, waarom sloeg niemand die gek van een sekteleider op zijn bek?

Het Diekman was vroeger berucht… Vak P…. Die gasten zijn allemaal met de VUT of zitten zich in een skybox zich te ergeren?

Uit naar VVOG, HHC of De Teffers. Kan ook heel gezellig zijn….. En in de bus mijmeren over de tijd dat Ajax en Feyenoord met knikkende knieën naar Enschede kwamen. En dat je de namen van de spelers nog gewoon kon uitspreken zonder met dubbele tong te hoeven praten.

Jan Medendorp

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief