Donderdag 20 juni 2019
Twentesport

Twente kansloos in Leverkusen tegen nieuwe club Bosz

Geplaatst op 8 januari 2019 door   ·   Geen reacties

LEVERKUSEN – FC Twente heeft vanmiddag net 4-0 klop gekregen van Bayer Leverkusen, waar ex-Heracles-trainer Peter Bosz sinds kort trainer is, als opvolger van Heiko Herrlich.

Bayer Leverkussen hoefde niet diep te gaan om eenvoudig van de Enschedese eerstedivisionist te winnen. De ambiance was naargeestig door ten eerste het gebrek aan publieke belangstelling (uit angst voor ongeregeldheden waren toeschouwers niet welkom) en ten tweede door de treurige ambiance van een achterafveld en de mistroostige weersomstandigheden.

Lucas Alario uit een strafschop en Dominik Kohr zorgden voor een 2-0 ruststand en na de pauze en in de tweede helft werd de score verdubbeld door treffers van Kevin Volland en Leon Bailey. FC Twente kwam er eigenlijk geen moment aan te pas.

Maastricht belangrijker
De volgende wedstrijd gaat weer om het echie, want in het kader van de competitie gaat het zondag naar Maastricht voor een treffen met MVV. De nieuwe club van Peter Bosz (en natuurlijk in zijn kielzog assistent Hendrie Kruzen) speelt zaterdag in de Arena van Leverkusen tegen Borussia Mönchengladbach.

Opstelling FC Twente: Drommel, Nacho (73 Roemeratoe), Gonzalez, Bijen, Ricardinho, Brama (73 Browning), Van der Heyden, Hölscher (73 Schenk), George (54 Van de Schepop), Oosterwijk (73 Boere), Aitor (73 Zerrouki)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief