FC Twente pas na rust langs amateurs Barneveld

Geplaatst op 15 juli 2015 door   ·   Geen reacties

FC Twente Hoekvlag - hoaBARNEVELD – Door vier doelpunten na rust wist FC Twente, na een 0-0 ruststand, na de hervatting alsnog afstand te nemen van de amateurs van Barneveld en een ruime overwinning te behalen.

Net als al eerder in de voorbereiding was er ook tegen de amateurs van Barneveld een groot verschil in de delen van de wedstrijd waarin FC Twente met verschillende teams speelde. Anders dan in de eerste twee duels mocht het team dat voor een groot deel bestaat uit spelers van het beloften team beginnen. De jonge ploeg had het lastig en slaagde er niet in tot scoren te komen tegen de tegenstander die uit komt in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal. Na een uur, bij een 0-1 stand, kwam de a-selectie in actie. Tegen de moegespeelde amateurs liep de score vervolgens alsnog op tot 0-4.

SDV Barneveld – FC Twente 0-4 (0-0)
Scoreverloop: 54’Ebecilio 0-1, 72. Eghan 0-2, 77. Van der Heyden 0–3, 89. Eghan 0-4
Scheidsrechter: R. Bossen
Opstelling SDV Barneveld: Van den Berkt, Van de Veen, Brink, Ooms, Atibi, Faber, Knul, Vermeulen, Daalmeijer, Pham, Doornbos, Abraham, Tirgil, Van Deuveren, Sanli, De Leeuw, Kleijn, Mulder.
Opstelling eerste helft: Plattel (46’ Marsman), Bleker, Bijen, Schwering, Jensen, Ntuli, Ebecillio, Da Cruz, Schütte, Oosterwijk, Cabral.
Opstelling FC Twente na 60 minuten: Marsman, Ter Avest, Katsikas, Andersen, Schilder, Mokhtar, Mokotjo, Ziyech, Van der Heyden, Shadrach, Hölscher.