Dinsdag 19 maart 2024

FC Twente verliest topduel met Den Bosch

Geplaatst op 9 november 2018 door   ·   Geen reacties

DEN BOSCH – FC Twente heeft de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch verloren. Nadat het halverwege 2-1 stond, lukte het na rust niet meer gelijk te maken. In de laatste fase speelde Den Bosch met tien man, maar ook in dat deel van het duel bleef de gelijkmaker uit.

FC Twente begon slecht aan de wedstrijd en keek na ruim twintig minuten tegen een 2-0 achterstand aan. In de negentiende minuut zette Beltrame een een-twee op met Brouwers, die hijzelf knap afrondde, 1-0.Vijf minuten later was het opnieuw de Italiaan die aan de basis stond van de 2-0. De Juventus-huurling mikte een vrije trap vanaf de zijkant in een keer op goal. FC Twente-doelman Joel Drommel stompte de bal recht omhoog, waarna de mee opgekomen Stefan Velkov de rebound binnenkopte.

Acht minuten later kwam FC Twente terug in de wedstrijd toen Tom Boere profiteerde van een slippertje van Velkov en de 2-1 binnenwerkte. In het restant van de eerste helft drong FC Twente aan, maar bleef Den Bosch overeind.

Na rust zocht Twente tevergeefs naar  de gelijkmaker. Pas in het laatste kwartier,  toen Velkov met zijn tweede gele kaart van het veld moest. Twente kreeg kansen maar scoorde niet, waardoor het duel in 2-1 eindigde.