FC Twente verslaat Achilles’29

Geplaatst op 18 juli 2015 door   ·   Geen reacties

Hakim Ziyech 2014-09-28-16h04m22GROESBEEK – FC Twente heeft het oefenduel met Achilles’29 met 3-0 gewonnen. Hakim Ziyech (foto) nam twee doelpunten voor zijn rekening en was opnieuw de belangrijkste speler van de Enschedeers. Jeugdspeler Alessio da Cruz scoorde het derde doelpunt.

Na drie duels tegen amateurs kwam FC Twente tegen Achilles’29 voor het eerst deze voorbereiding uit tegen een club uit het betaald voetbal. Tegenstander Achilles’29, een laagvlieger uit de Jupiler League, slaagde er niet in om veel tegenstand te bieden. Kort voor rust opende Hakim Ziyech de score. Hij tekende ook voor het tweede doelpunt. Vervolgens bracht jeugdspeler Alessio da Cruz de eindstand van 0-3 op het scorebord.

Achilles’29 – FC Twente 0-3 (0-1)
Scoreverloop: 43’ Ziyech 0-1, 57’ Ziyech 0-2, 69’ Da Cruz 0-3
Opstelling Achilles’29: Ter Wielen, Kazlauskas, Beijer, Elders, Boogers, Penterman, Van Steen, Dekkers, Thoone, Zeller, Raja Boean.
Opstelling FC Twente: Marsman, Schilder, Andersen Katsikas, Ter Avest, Van der Heyden, Eghan, Mokotjo, Ziyech, Mokhtar, Hölscher.
Opstelling na 60 minuten: Drommel, Bleker, Bijen, Jensen, Schwering, Ebecilio, Ntuli, Da Cruz, Cabral, Oosterwijk, Schutte.