FC Twente vrouwen uitgeschakeld in Champions League

Geplaatst op 18 november 2015 door   ·   Geen reacties

2015-08-16-veurinkBARCELONA – FC Twente vrouwen is uitgeschakeld in de Champions League. Nadat vorige week de thuiswedstrijd tegen FC Barcelona eindigde in een 1-0 nederlaag, ging de ploeg van trainer Arjan Veurink (foto) in Barcelona met dezelfde cijfers onderuit.

Voor rust was Barcelona de betere ploeg. Het was aan keepster Mariek Ubachs te danken dat het halverwege slechts 1-0 stond. Net als in Enschede was het Garcia die wist te scoren. Na rust ging FC Twente meer risico nemen, in de jacht op de gelijkmaker. Het leverde opnieuw weinig kansen op. Via Hermoso, die over schoot en Melanie die de paal raakte was Barcelona dichtbij de beslissing. Van de Gragt raakte in blessuretijd nog de lat, maar verder kwam FC Twente niet. Daardoor ging ook het tweede duel met de Spaansen verloren en zijn de Twentse vrouwen uitgeschakeld.

FC Barcelona – FC Twente 1-0 (1-0)
Scoreverloop: 25. Garcia 1-0
FC Barcelona: Panos, Torrejon, Bergara, Ruth, Landa; Dieguez, Unzue (72. Gemma), Melanie; Alexia, Hermoso, Garcia (86. Latorre).
FC Twente: Ubachs, Roetgering, Van der Gragt, Kerkdijk, Renfurm (61. Van de Ven), Dekker, Roord, Munsterman, Van de Sanden (46. Erman), E. Jansen, R. Jansen.