Woensdag 17 juli 2019
Twentesport

FC Twente wil lijn van goede serie bij MVV voortzetten

Geplaatst op 11 januari 2019 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – FC Twente wil de goede serie van voor de winterstop dit weekend voortzetten met een zege in het diepe zuiden des lands, waar MVV de tegenstander is.

Er staat zondagmiddag niets meer of minder op het spel dan de aanhoudende jacht op de titel die Twente terug moet brengen waar de club qua naam en faam thuishoort: de eredivisie. Verder dient wraak te worden genomen voor het smadelijke verlies van half oktober toen in de Veste met 0-1 werd verloren.

Er is trouwens veel dat zondag de kans op een overwinning in De Geusselt vergroot. Om te beginnen de stand op de ranglijst. FC TWente vormt met Den Bosch, Go Ahead Eagles en Sparta de huidige Top Vier. Dan moet je ook van de grijze muis in de middenmoot kunnen winnen.

Ten tweede is Twente in de winning mood, want de drie competitiewedstrijden voor de winterstop werden gewonnen en tussendoor plaatsten de Enschedeërs zich voor de halve finale om de beker die thuis tegen Willem II zomaar naar de halve finale kan leiden. Ten derde kan trainer Mario Pusic weer beschikken over Javier Espinosa, Smith en Zekhnini.

Pusic wil doorgaan op de ingeslagen weg. ‘Als je zo geëindigd bent, dan wil je de lijn doortrekken in het nieuwe jaar. We weten dat we wel stabieler moeten worden, over langere periodes in de wedstrijden’, laat hij weten.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief