Vrijdag 29 maart 2024

FC Twente opnieuw onderuit

Geplaatst op 27 juli 2018 door   ·   Geen reacties

VENLO – FC Twente heeft het oefenduel met VVV Venlo met 2-1 verloren. Jari Oosterwijk scoorde de Twentse treffer.

Door slecht verdedigen van Jeroen van der Lely en Peet Bijen kwam VVV al na twee minuten op voorsprong. Bijen bracht een VVV speler ten val, waarna Tino Susic de toegekende strafschop benutte.

FC Twente, dat opnieuw ongeorganiseerd oogde, had moeite om zelf tot kansen te komen. Na twintig minuten  verdubbelde Jay-Roy Grot, na een corner, de voorsprong van de Limburgers.

Na rust zat er wat meer lijn in het Twentse spel. Toch bleef VVV eenvoudig overeind. Een kwartier voor tijd scoorde Jari Oosterwijk de 1-2. Verder kwam de ploeg van de geschorste Marino Pusic niet.

VVV Venlo – FC Twente 2-1 (2-0).
Score: 2. Susic 1-0 (strafschop), 21. Grot 2-0, 75. Oosterwijk 2-1

FC Twente: Drommel, Van der Lely (77. Wieffer), Bijen(77. Browning) , Schenk (62. Felix), Maria (77. El Idrissi), Brama (77. Van der Heyden), Smith (62. Laukart), Hölscher (77. Zerrouki), Fernandes (62. Oosterwijk), Bapoh (77. Fernandes), Trotman (62. Friman).