Vrijdag 29 maart 2024

Forse nederlaag Jong FC Twente

Geplaatst op 18 april 2014 door   ·   Geen reacties

HELMOND – n de Jupiler League had Jong FC Twente vrijdagavond niets in te brengen in en tegen Helmond. De ploeg van trainer Jan Zoutman verloor met maar liefst 5-1 van Helmond Sport.

Hoewel Jong FC Twente via Tim Hölscher nog wel op voorsprong kwam, wisten de Brabanders in de eerste helft al orde op zaken te stellen door doelpunten van Luckermans en Koc.

Na rust kwamen daar voor Helmond Sport nog drie doelpunten bij. Door een doelpunt van Teijssen en twee goals van De Regt eindigde het duel in 5-1. Tweede Paasdag komt Jong FC Twente opnieuw in actie, dan is in de Grolsch Veste Excelsior de tegenstander.

Helmond Sport – Jong FC Twente 5-1 (2-1)
Scoreverloop: 20. Holscher 0-1, 19. Luckermans 1-1, 40. Koc 2-1, 58. Teijssen 1-3, 63. De Regt 1-4, 84. De Regt 1-5
Helmond Sport: Van der Steen, Kazlauskas (77. Siers), De Regt, Van Nuland, Vissers, Brouwers, Janssen, Koc (86. Bridji), Teijssem Luckermans, Sequeria (82. Lammers’)
Jong FC Twente: Bednarek, Kwee, Bijen, Roseler (63. Yahaya), Bouma, Andersen, Daniels, Mannes, Vida. Holscher (72. Fillinger), Schutte (72. Peters).