Donderdag 28 maart 2024

Gelijkspel voor Jong FC Twente

Geplaatst op 8 november 2014 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Jong FC Twente heeft met 2-2 gelijkgespeeld tegen Achilles’29. De Tukkers kwamen op een 2-0 voorsprong, door twee doelpunten van Felitciano Zschusschen, maar zagen de bezoekers alsnog op gelijke hoogte komen.

Al na vier minuten opende Zschusschen de score. Vervolgens domineerden de Twentse beloften de wedstrijd, al kwamen de bezoekers gaandeweg de eerste helft wel beter in hun spel. Na rust was het opnieuw Jong FC Twente dat de overhand had. Dat resulteerde na een uur in de 2-0, opnieuw van Zschusschen.

Vervolgens zakte het spel van de Tukkers steeds meer in en ging Achilles op zoek naar de aansluitingstreffer. Eerst was het Thoone, die vanaf elf meter mocht aanleggen, na hands van Alvin Daniels. Hoewel die strafschop werd gemist, was het even later wel raak. In de slotfase zochten de bezoekers massaal de aanval en was het invaller Wiafe die beide ploegen op gelijke hoogte bracht. Achilles kreeg daarna nog twee goede mogelijkheden, waardoor Jong FC Twente blij mocht zijn dat het bij 2-2 bleef.

Jong FC Twente – Achilles’29 2-2 (1-0)

Scoreverloop: 4. Zschusschen 1-0, 60. Zschusschen 2-0, 75. Hendriks 2-1, 86. Wiafe 2-2

Gele kaart: Bleker (Jong FC Twente), Van Steen (Achilles’29)

Bijzonderheden: 70′ Thoone (Achilles’29) mist strafschop

Opstelling Jong FC Twente: Bednarek, Bleker, Andersen, Bijen, Kwee, Van der Heyden, Ould-Chikh, Ntuli, Zschusschen, Oosterwijk (74. Tapia), Schütte (67. Daniëls)

Opstelling Achilles’29: Ter Wielen, Edwards, Dingil, Konings (80. Sürmeli), Kaak, Smits, Hendriks, Verhoeven, Van Steen, Thoone, Zijler (71. Wiafe).