Gelijkspel voor Jong FC Twente

Geplaatst op 11 april 2015 door   ·   Geen reacties

SITTARD – Jong FC Twente heeft het duel met Fortuna Sittard afgesloten met een 2-2 gelijkspel. Jari Oosterwijk scoorde beide Twentse treffers.

Jari Oosterwijk opende na acht minuten de score. Daarmee leek Jong FC Twente al vroeg de overhand te hebben, maar een doelpunt op slag van rust zorgde er voor dat beide ploegen met een 1-1 stand de kleedkamers opzochten.

Kort na rust scoorde de thuisploeg opnieuw. Een tweede treffer van Oosterwijk zorgde er voor dat de Tukkers alsnog ene punt aan het duel over hielden.

Fortuna Sittard – Jong FC Twente 2-2 (1-1)

Scoreverloop 8. Oosterwijk 0-1, 44. Ter Borgh 1-1, 52. Overhof 2-1, 58. Oosterwijk 2-2

Jng FC Twente: Drommel, Van der Lely, Bijen, Verlaan, De Wit (65. Kwee), Bleker, Daniels, Holscher, Oosterwijk, David (82. Ntuli), Schutte.