Vrijdag 19 april 2024

Jong FC Twente fors onderuit bij koploper NEC

Geplaatst op 28 november 2014 door   ·   Geen reacties

NIJMEGEN – Jong FC Twente is vrijdagavond met forse cijfers onderuit gegaan bij koploper NEC. Na een vroege voorsprong van NEC. scoorde Jari Oosterwijk in de twaalfde minuut de gelijkmaker. Na een 2-1 ruststand liep de thuisploeg na rust uit naar een 5-1 zege.

Voor rust slaagde Jong FC Twente er nog in om in het spoor te blijven van koploper NEC. Zo maakte Jari Oosterwijk een vroege achterstand ongedaan en waren er kansen op meer. Na de 2-1 ruststand was het de thuisploeg die doordrukte. Ars scoorde al snel de 3-1, waarna het verschil in het laatste kwartier alsnog in ruime cijfers werd uitgedrukt.

NEC- Jong FC Twente: 5-1 (2-1)
Scoreverloop: 8. Jahanbakhsh 1-0, 12. Oosterwijk 1-1, 27. Ars 2-1, 47. Ars 3-1, 75. Ars 4-1, 78. Santos 5-1